Naslovna sadržaji

VIZUALIZATOR TRAŽI VOLONTERE !!!

VIZUALIZATOR TRAŽI VOLONTERE !!!

Želiš da budeš deo kreativnog organizacionog tima Festivala fotografije VIZUALIZATOR, da se zabaviš, naučiš i razvijaš svoje profesionalne sposobnosti kroz rad u sektorima: odnosi sa javnošću, copywriting, marketing, novinarstvo, dizajn, kustoska praksa, produkcija, organizacija, montaža, animacija, IT, kao i u mnogim drugim humanističkim delatnostima? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, Vizualizator je pravo mesto za tebe da iskažeš svoje talente i organizacione sposobnosti.

Centar za razvoj fotografije organizuje sedmi Festival fotografije Vizualizator, od 21. novembra do 21.decembra 2019. u Beogradu.

Vizualizator je dinamičan kulturni događaj koji prikazuje ulogu i značaj fotografije u društvu i umetnosti kroz izložbe priznatih fotografa, zanimljive i edukativne tribine i radionice.
Teme su aktuelne: od dagerotipija do selfija, kustoske prakse i foto-novinarsta, Vizualizator podstiče vaš kreativni rad kroz jedinstvene primere fotografske umetnosti, aktuelna društvena pitanja, radom u entuzijastičnom okruženju.
Upoznaj neke od najznačajnijih ličnosti iz sveta kulture, umetnosti, marketinga… Usudi se da pitaš, saznaš, naučiš i iskažeš nove ideje.

Usavrši svoje organizacione sposobnosti i obezbedi sebi dobru preporuku za posao.
Učešće u ovom projektu pomoći će ti da stekneš nova znanja i iskustva, unaprediš svoje veštine i uspostaviš kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija ! Ukoliko si student, imaćeš mogućnost da realizuješ stručnu praksu. Nakon završetka festivala, svaki volonter dobija preporuku i sertifikat ! Dobićeš mogućnost i da se uključiš u  međunarodne kulturne projekte, i ostvariš posebne beneficije.

Ako pored svog znanja smatraš da si ozbiljna i ambiciozna osoba – ovo je idealna odskočna daska za razvoj tvoje buduće karijere, kroz kontake i saradnju sa najvažnijim institucijama u zemlji (univerziteti, kulturni centri, galerije, muzeji, ministarstva, ambasade i dr.).

Pošalji prijavu sa CV i motivacionim pismom na mejl adresu: budicrfvolonter@gmail.com !
Rok za prijavu je 15. oktobar u ponoć ! Očekujemo te !

Komentari